Winter Zang Cursus!

**Voorlopig uitgesteld ivm coronamaatregelen, nieuwe datum volgt**

(niet geheel in kerst thema, dus geen jingle bells etc..)
Drie dagen met heel veel samen zingen! Met een groep van ongeveer acht mensen gaan we samen meerstemmig zingen. We besteden veel aandacht aan het mengen van de verschillende stemmen zodat we samen een mooie klank kunnen maken. Je leert over zangtechniek, het koppelen van je lijf aan je stem, we oefenen om ritmisch samen te komen en nog veel meer! 

Lees hier wat er over de vorige cursus is gezegd:

“Het effect van de oefeningen verbaasde me. Bij “For No One” verbaasde het me dat ik veel gemakkelijker (ondanks de gekke fysieke pose) de hoogte kon bereiken die nodig was”.

“Het helpt de connectie leggen tussen spierspanning, zangtechniek en ademsteun om zo een betere, stabiele toon te produceren”.

“Ik heb veel techniek geleerd en had echt gevoel vooruit te zijn gegaan!”

“De sfeer tijdens het weekend was top en heb veel geleerd, ik zou het iedereen die van zingen houdt aanraden!”

Tell me more.. Tell me more

De arrangementen worden speciaal geschreven voor deze cursus! Bovenstaande video geeft een impressie. Er is naast het samen zingen ook kort de ruimte voor iedereen om solo een nummer te zingen en hier tips op te krijgen. Bij deze korte individuele lessen betrek ik de hele groep, zodat we allemaal van elkaar kunnen leren. We sluiten de cursus af met een kleinschalig concert op zondagavond waar we samen en solo zingen.


De cursusdagen starten om 10.00, inloop vanaf 9.30.
Er is een lunchpauze waarin je tijd hebt om wat te eten (er is vlakbij een supermarkt en ook een lunchzaakje)
De cursusdagen duren tot 16.00.
Zondag eten we na de cursus samen en doen we rond 19.00 afsluitend een klein concertje. (ivm corona wordt het concertje waarschijnlijk een live stream)

Ivm Corona hebben alle cursisten een vaste plaats, op 1,5 meter afstand van elkaar en er wordt continu geventileerd.

Kosten: 175 euro

Koffie en thee zijn inclusief

Locatie: Rotterdam Noord

Klik hier om je in te schrijven!

**Als je nog weinig samen met anderen hebt gezongen of geen noten kan lezen is dat geen probleem. We bouwen het meerstemmig zingen samen stapsgewijs op zodat iedereen mee kan komen en we al snel meerstemmig aan het zingen zijn! Enige ervaring met zingen is wel vereist, als je twijfelt kan je altijd een mail sturen naar: nankomeiborg@gmail.com.