Zomer Zang Cursus!

Vrijdag 17 juli t/m zondag 19 juli


Drie dagen met heel veel samen zingen!
Met een groep van ongeveer acht mensen gaan we samen meerstemmig zingen.We besteden veel aandacht aan het mengen van de verschillende stemmen zodat we samen een mooie klank kunnen maken. Je leert over zangtechniek, het koppelen van je lijf aan je stem, we oefenen om ritmisch samen te komen en nog veel meer! 


Zing arrangementen speciaal geschreven voor deze cursus! Bovenstaande video geeft een impressie… Er is naast het samen zingen ook kort de ruimte voor iedereen om solo een nummer te zingen en hier wat tips op te krijgen.We sluiten de cursus af met een huiskamerconcert op zondag avond waar we samen en solo zingen.

Als je nog weinig samen met anderen hebt gezongen of geen noten kan lezen is dat geen probleem! We bouwen het meerstemmig zingen samen stapsgewijs op zodat iedereen mee kan komen en we al snel meerstemmig aan het zingen zijn! Enige ervaring met zingen is wel vereist, als je twijfelt kan je altijd een mail sturen naar: nankomeiborg@gmail.com.


De cursus start steeds om 10.00, er is een lunchpauze waarin je tijd hebt om wat te eten (er is vlakbij een supermarkt en ook een lunchzaakje) de cursus duurt vrijdag en zaterdag tot 18.00, op zondag tot 17.00, het huiskamerconcert begint zondag om 20.00. Zondag avond eten we samen, dit is inclusief.

Mocht de cursus door de Corona maatregelen niet door kunnen gaan zullen we de cursus verplaatsten naar Augustus. Mocht je niet beschikbaar zijn op de alternatieve datum dan is restitutie van het cursusgeld mogelijk.

Kosten: 175 euro

Locatie: Rotterdam

Klik hier om je in te schrijven!